Skrevet 31.mar.2012 kl.17:57. Ligger i kategorien Blogg

2


Hei :)

I dag var jeg nede på senteret å kjøpte itt ting og tang. Eller jeg kjøpte bare en ting. hehe. Men det er salg rundt om kring. Og så trengte jeg noe også sa da. Jeg fikk ikke kjøpt minnekort, men da har jeg de pengene til gode. Tror jeg skal kjøpe det på nettet men jeg er litt usikker. Kanskje jeg ønsker meg det i sommer gave? :) Her er innkjøpet:


Hahaha, jeg kjøpte påskeegg til meg selv! :) Egget kostet 20,- Og godteriet koster 35,-4 venniner: Et hull i sjelen. Kostet 100,-


Blyant og linjal. Blyant kostet 10,- Linjal vet jeg ikke hvor mye kostet?! :)


Bukse fra Cubus kostet 199,-


Lang arma genser fra Cubus kostet 129,-

Det var det jeg handlet i dag( eller fikk) :)

Snakkes :) <3Kos

Skrevet 30.mar.2012 kl.21:05. Ligger i kategorien Blogg

1


Hei.

Nå ligger jeg og slapper av i senga med musikk. Og spiser godteri. Skulle ta bilder men så klarte jeg å slette alle bildene på kameraet. Aner ikke hvordan jeg klarte det. Men vi prøver å få de tilbake på minnekorte. Men jeg tror ikke det går! :( Men i morgen har jeg tenkt å kjøpe ett nytt. Med 8 gb. Så da kan jeg begynne å filme med speilrefleksen! :D So happy! Også skal jeg kjøpe noe mer. Vi ser dere i morgen.


Bilde fra England 2012 <3


Susanne min! <3

Snakkes <3

-Ingrid :)

Skrevet 30.mar.2012 kl.15:59. Ligger i kategorien Blogg

3


Hei hei!

Nå er det endelig ferie. Jeg er såå klar for ferie. Er såå lei av skolen nå. Og nå er det bare ca 9 uker igjen før sommer ferie. Det er ikke værst. hehe.

Men ja i dag var det jo framføring i musikken foran hele skolen. Og jeg klarte å drite meg ut. Men ikke sånn som var fult så tydlig. For de som kunne låta var det veldig tydelig at jeg dreit meg ut. Men alle andre i klassen hørte det ikke. Og prøve i naturfagen gikk helt ok rett og slett. Og nå skal jeg bare chille max. Til jeg drar til Mallorca på tirsdag. Gleder meg såå sykt å komme meg bort fra Norge litt. haha. Så blir ikke så mye blogging framover. Men kommer sikkert noen bilder når jeg kommer hjem.
Hva skal du i påskeferien? :)

-Ingrid <3

Skrevet 29.mar.2012 kl.17:18. Ligger i kategorien Blogg

2


Hei det er Marte (theperfectday.blogg.no)

Jeg bare lager et lite gjsteinnlegg fordi Ingrid lagde et på min blogg, men nå skal jeg kanskje legge ned bloggen. Jeg vil bare si at Ingrid er verdens beste jente og jeg er glad i henne. Stoler på henne 170% av 100% så ja jeg stoler veldig mye på hun. Hun er flink til å blogge (skrive innlegg vær eneste dag). 

STOLT OVER Å HA DEG SOM VENNINE! <3

HIlsen Marte, ta en liten titt innom min blogg a :)

Skrevet 29.mar.2012 kl.15:35. Ligger i kategorien Blogg

1


Hei!

Kom hjem for ikke så lenge siden fra skolen. Vi hadde matte prøve i siste time. Og det gikk faktisk veldig bra. Syns jeg da. hehe. Nå skal jeg bare spise litt så skal jeg gjøre ferdig en RLE greie vi skal levere i morgen. Er snart fredig da så kommer ikke til å ta så lang tid.

Men så etter det skal jeg få prøve å sove litt. Så skal jeg ha komferanse time 17.30-18.00. Rett etter det skal jeg på trening til halv ni. Når jeg kommer hjem skal jeg øve litt på naturfag prøve vi har i morgen. Så skal jeg dursje og legge meg. I dag på skolen var det en prøve og en innlevering. I morgen er det en prøve og en framføring for hele skolen i musikken. Sangen vi skal spille heter I like it like that. Den er ganske bra. Men begynner å bli litt lei deg siden vi har hørt den så mange ganger nå. Men det går nok bra! :)


Martin <3

Har da fått nytt famera! Endelig! Det er helt sykt bra. Tar veldig bra bilder <3 I love it <3

Har dere noen/har hatt prøver denne uka?

Snakkes! <3

Skrevet 28.mar.2012 kl.22:31. Ligger i kategorien Blogg

0


Hei!

Tenkte jeg skulle prøve å begynne å blogge litt igjen. Og starter da med å lage dytt design. Det er ikke jeg som har lagd det. Men tusen takk til hun som har gjort det. Jeg liker det veldig godt.

Men ja. I dag har jeg vært i skogen med hele trinnet og grilt pølser og marsmellovs. Så etter skolen gikk vi på torget og titta litt. Vik kjøpt meg noe men orker ikke vise det nå! hehe sorry. Så har jeg egentlig ikke gjort så mye mer i dag.


For en stund siden! ;)

Snakkes! <3Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.
Siste innleggBloggdesign

hits