Skrevet 04.04.2012 kl.13:40. Ligger i kategorien Blogg

1


Hei det er Marte, jeg hadde tenkt å blogge litt for Ingrid pga at hun er i Malorca og ja. Jeg er kjempe glad i Ingrid og hun betyr mye for meg, hver gang vi finner på noe gjør vi noe gøy og ler oss i hjel! Det er veldig morsomt å være med hun og jeg stoler 100% på hun. Glad for at vi er venner Ingrid!

Vi ser ikke alltid like bra ut på bilder men det beste er at vi har det gøy!:)

GLAD I DEG INGRID!<3

Skrevet 31.03.2012 kl.17:57. Ligger i kategorien Blogg

2


Hei :)

I dag var jeg nede på senteret å kjøpte itt ting og tang. Eller jeg kjøpte bare en ting. hehe. Men det er salg rundt om kring. Og så trengte jeg noe også sa da. Jeg fikk ikke kjøpt minnekort, men da har jeg de pengene til gode. Tror jeg skal kjøpe det på nettet men jeg er litt usikker. Kanskje jeg ønsker meg det i sommer gave? :) Her er innkjøpet:


Hahaha, jeg kjøpte påskeegg til meg selv! :) Egget kostet 20,- Og godteriet koster 35,-4 venniner: Et hull i sjelen. Kostet 100,-


Blyant og linjal. Blyant kostet 10,- Linjal vet jeg ikke hvor mye kostet?! :)


Bukse fra Cubus kostet 199,-


Lang arma genser fra Cubus kostet 129,-

Det var det jeg handlet i dag( eller fikk) :)

Snakkes :) <3Kos

Skrevet 30.03.2012 kl.21:05. Ligger i kategorien Blogg

1


Hei.

Nå ligger jeg og slapper av i senga med musikk. Og spiser godteri. Skulle ta bilder men så klarte jeg å slette alle bildene på kameraet. Aner ikke hvordan jeg klarte det. Men vi prøver å få de tilbake på minnekorte. Men jeg tror ikke det går! :( Men i morgen har jeg tenkt å kjøpe ett nytt. Med 8 gb. Så da kan jeg begynne å filme med speilrefleksen! :D So happy! Også skal jeg kjøpe noe mer. Vi ser dere i morgen.


Bilde fra England 2012 <3


Susanne min! <3

Snakkes <3

-Ingrid :)

Skrevet 30.03.2012 kl.15:59. Ligger i kategorien Blogg

3


Hei hei!

Nå er det endelig ferie. Jeg er såå klar for ferie. Er såå lei av skolen nå. Og nå er det bare ca 9 uker igjen før sommer ferie. Det er ikke værst. hehe.

Men ja i dag var det jo framføring i musikken foran hele skolen. Og jeg klarte å drite meg ut. Men ikke sånn som var fult så tydlig. For de som kunne låta var det veldig tydelig at jeg dreit meg ut. Men alle andre i klassen hørte det ikke. Og prøve i naturfagen gikk helt ok rett og slett. Og nå skal jeg bare chille max. Til jeg drar til Mallorca på tirsdag. Gleder meg såå sykt å komme meg bort fra Norge litt. haha. Så blir ikke så mye blogging framover. Men kommer sikkert noen bilder når jeg kommer hjem.
Hva skal du i påskeferien? :)

-Ingrid <3

Skrevet 29.03.2012 kl.17:18. Ligger i kategorien Blogg

2


Hei det er Marte (theperfectday.blogg.no)

Jeg bare lager et lite gjsteinnlegg fordi Ingrid lagde et på min blogg, men nå skal jeg kanskje legge ned bloggen. Jeg vil bare si at Ingrid er verdens beste jente og jeg er glad i henne. Stoler på henne 170% av 100% så ja jeg stoler veldig mye på hun. Hun er flink til å blogge (skrive innlegg vær eneste dag). 

STOLT OVER Å HA DEG SOM VENNINE! <3

HIlsen Marte, ta en liten titt innom min blogg a :)

Skrevet 29.03.2012 kl.15:35. Ligger i kategorien Blogg

1


Hei!

Kom hjem for ikke så lenge siden fra skolen. Vi hadde matte prøve i siste time. Og det gikk faktisk veldig bra. Syns jeg da. hehe. Nå skal jeg bare spise litt så skal jeg gjøre ferdig en RLE greie vi skal levere i morgen. Er snart fredig da så kommer ikke til å ta så lang tid.

Men så etter det skal jeg få prøve å sove litt. Så skal jeg ha komferanse time 17.30-18.00. Rett etter det skal jeg på trening til halv ni. Når jeg kommer hjem skal jeg øve litt på naturfag prøve vi har i morgen. Så skal jeg dursje og legge meg. I dag på skolen var det en prøve og en innlevering. I morgen er det en prøve og en framføring for hele skolen i musikken. Sangen vi skal spille heter I like it like that. Den er ganske bra. Men begynner å bli litt lei deg siden vi har hørt den så mange ganger nå. Men det går nok bra! :)


Martin <3

Har da fått nytt famera! Endelig! Det er helt sykt bra. Tar veldig bra bilder <3 I love it <3

Har dere noen/har hatt prøver denne uka?

Snakkes! <3

Skrevet 28.03.2012 kl.22:31. Ligger i kategorien Blogg

0


Hei!

Tenkte jeg skulle prøve å begynne å blogge litt igjen. Og starter da med å lage dytt design. Det er ikke jeg som har lagd det. Men tusen takk til hun som har gjort det. Jeg liker det veldig godt.

Men ja. I dag har jeg vært i skogen med hele trinnet og grilt pølser og marsmellovs. Så etter skolen gikk vi på torget og titta litt. Vik kjøpt meg noe men orker ikke vise det nå! hehe sorry. Så har jeg egentlig ikke gjort så mye mer i dag.


For en stund siden! ;)

Snakkes! <3

Skrevet 08.02.2012 kl.08:15. Ligger i kategorien Blogg

0


Hei hei!

Nå skal jeg dra på skolen men skulle bare si at det med sidecuten er bare kødd. Ville bare se om dere gikk på det. Jeg har ikke tatt sidecut. Så da vet dere det. Men nå må jeg gå på skolen :(

Orker ikke bilde nå. Jeg er såå stygg! haha

-Ingrid <3

Skrevet 06.02.2012 kl.17:24. Ligger i kategorien Blogg

2


Hei hei!

Tenkte jeg skulle prøve å blogg litt igjen! Ja jeg vet ikke om det blir opptateringer hele tiden men kan prøve så ofte som mulig.

Ja mens jeg har vært borte har det ikke vært så veldig mye som har skjedd. Men jeg har vært på mitt første ball på skolen. Og det var bare helt sykt gøy, jeg koste meg masse. Og jeg har klippet meg. Her er bilder fra ballet og at jeg har klippet meg! :)


meg! :)


Folkens <3


Marte fjortissen min. Hun har bursdag i dag! <3 (marteb3rg.blogg.no)


Meg og Silje! <3 Silje har også bursdag i dag. Babien min <3 (siljebaresilje.blogg.no)


Jeg har klippet meg! ;) <3

-Ingrid <3
Skrevet 03.01.2012 kl.22:57. Ligger i kategorien Blogg

2


Hey hey!

Nå sitter jeg i sengen og kom hjem for nesten en time siden fra peppes pizza. Det var utrolig korselig. Jeg koste meg masse.

Men ville bare fortelle dere at jeg kommer til å ta meg en blogg pause i en god stund framover. Jeg liker veldig godt å blogge men det er litt sånn stess og alt sånn vis du vil være på topp listen som jeg vil. Og jeg har ikke så mye tid i hverdagene. Har lekser og trening og litt sånn andre ting også. Pluss at jeg er døts trøtt etter jeg kommer hjem fra skolen. Er så dritt lei skolen ass. Men vet ikke når jeg kommer til å starte igjen men tar en god pause regner jeg med ;) <3

-Ingrid <3

Ja

Skrevet 03.01.2012 kl.15:31. Ligger i kategorien Blogg

1


Hey!

Nå har jeg akkurat kommet ut av dursjen. Og nå ligger jeg i senga mi. Skulle ikke si noe spesielt men måtte bare blogge litt! ;) Jeg ville faktisk si at vi fikk tilbake engelsk tentamen og ja det var 3+ på den. Jeg ikke fornøyd i det hele tatt. Men det gikk skikkelig ræva på den prøven da så. Men det er dårlig for det. Skal gjøre litt lekser også skal jeg spse og på dugnad og etter det skal jeg på peppes i ski! Gleder meg masse! :)


Hehe! happy girl! ;)

-Ingrid <3

Skrevet 02.01.2012 kl.22:43. Ligger i kategorien Blogg

0


Hei!

Nå sitter jeg i senga og skal snart legge meg. Men ville bare si at jeg har ikke så mye å blogge om nå. Det er liksom ikke så mye spennede som skjer i livet mitt akkurat nå da så. Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal blogge om da. Og pluss at jeg er helt SYKT sliten etter oppstart på skolen igjen. Jeg sovnet liksom ikke før 02.00 natt til mandag. Og jeg skulle opp klokka 07.00. Så da jeg kom hjem fra skolen la jeg ut et innlegg også la jeg meg til å sove på sofaen. Det var digg ass. Men håper dere kan komme med noen forslag til hva jeg kan blogge om så hadde jeg satt utrolig stor pris på det! :) <3


Tok bare et bilde fra en dag jeg skulle på konk. Og jeg står ikke naken! Jeg trodde dette skulle bli et kort og kjedelig innlegg men det ble heller et litt langt innlegg! ;)

-Ingrid <3

Skrevet 02.01.2012 kl.19:11. Ligger i kategorien Blogg

0


Hey!

Nå driver jeg å har litt egen trening i stua. Og egentlig bare tøyer og øver på back catch. Jeg vil bli mykere. Og gjøre det bra i den idretten jeg brenner for. Eller den idretten jeg liker å holde på med! Da går jeg tilbale til treningen min da. Snakkes senere ;) <3


Hade bloggen! :) <3

-Ingrid<3

Skrevet 02.01.2012 kl.14:38. Ligger i kategorien Blogg

0


Hei!

Nå har jeg kommet hjem fra skolen. Kom egentlig hjem for 30 min siden meeen. Vi hadde jo spansk i stiste time i dag og da hadde vi vikar så fi får ikke prøven før på fredag siden da er neste gang vi har språk. Og det er såå dritt. Jeg ble såå sur. Men men det er ikke vikaren sin feil. Og vi skal ha vikar i 6 uker fram over men bare på mandager. Men det er jo selveste Kristine som er på dansinga så jeg kjenner henne veldig godt så det er kult men samtidig veldig rart og morsomt.

Det blir ikke noe bilde. Fant ikke noen! ;)

-Ingrid <3

Skrevet 02.01.2012 kl.08:05. Ligger i kategorien Blogg

0


Hey!

Nå skal jeg snart dra på skolen. Og det er så drit. Men jeg håper vi får tilbake spansk prøven i dag også kan det være at vi får tilbake engelsk tentamen. Gleder meg til å sen den. Jeg kommer til å blogge når jeg kommer hjem å si hvordan dagen på skolen har vært. Så da er det ikke så veldig mye mer å si enn hade folkens! Snakkes.


Lei meg for at det er skole! :(

-Ingrid <3

Skrevet 01.01.2012 kl.19:51. Ligger i kategorien Blogg

0


Halla!

Nå sitter jeg å spiser litt godis og sånt med søster. Vi sitter egentlig å gamer Marioparty 7. Men så skulle Martin legge seg og han så på oss så da måtte vi slutte. Men nå skal vi fortsette! haha. Jeg klarer ikke stoppe å tenke på at jeg snart skal kjøpe kamera. Gleder meg sånn. Men da har jeg ikke så veldig mye mer å si sa da sier jeg bare hade folkens! <3


<3


ja da! Familen Skoglund/Lunde er i støtet! <3

-Ingrid <3 

 

Skrevet 01.01.2012 kl.15:48. Ligger i kategorien Blogg

0


Hey!

Nå har vi gjester og vi har spist vafler og litt annen julebakst. Jeg satt nede en stund før jeg ikke ville mer, Så da gikk jeg opp og satte meg på pcen. Jeg er skikkelig sosial! haha. Men jeg regner med at gjestene ikke drar om sånn alt for lenge siden de snart har vært her i to timer. Men det var litt morsomt siden da jeg kom til mamma så møtte jeg de nede i veien. Så da hadde jeg ikke gått glipp av noen ting. hihi. Men vi snakkes snere i kveld.


Jeg har ikke på meg sminke i dag siden jeg ikke gidder! ;)

-Ingrid<3

Skrevet 01.01.2012 kl.13:50. Ligger i kategorien Blogg

2


Hei hei!

Nå har jeg kledd på meg og sitter bare i sofaen å ser på Narnia på TV 2. I dag skal jeg egentlig ingen ting. Men jeg finner nok på noe. Jeg har egentlig ikke så mye å si. Måtte bare blogge litt. Har ingen bilder fra igår siden jeg hadde ikke kamera og mobilen min kan ikke zoome inn! :( Men det gjør vel ingenting? :) Ja vi snakkes vel litt senere i dag. Ha en fin dag vidre da! :) <3 lot's of love to all of you! <3


Tok bare bilde fra i natt! :) hihi

-Ingrid <3

 

Skrevet 01.01.2012 kl.01:04. Ligger i kategorien Blogg

1


Hei!

Ja folkens nå er det 2012. Det er såå rart å tenke på det! Men jeg tror vi overlever. Men bare tror. I stad da det var fyrverkeri. Smalt det helt sykt utenfor hos pappa. Det var litt digg å stå i 3 etasje å se på alle fyrverkeriene. Pappa bor i 3 etasje i en blokk. Men det var veldig masse fine fyrverkerier. Nå har jeg tenkt til å gå å legge meg. Så da sier jeg bare. GODT NYTTÅR OG GOD NATT!! <3

-Ingrid <3

Skrevet 31.12.2011 kl.21:17. Ligger i kategorien Blogg

5


Hei!

Nå sitter jeg å ser på harry potter på TV Norge. Men den er snart ferdig da så! haha. Jeg skulle egentlig bare si GODT NYTTÅR til alle mine flott lesere! <3 Det har vært en flott tid hvor jeg har blogget. Dere har fulgt opp og det sier jeg bare tusen takk til! Jeg håper alle får en flott kveld videre! <3


Jada! <3 hih

-Ingrid <3


Skrevet 31.12.2011 kl.16:08. Ligger i kategorien Blogg

2


Hei!

Ja i dag er det jo nyttårsaften. Jeg har jo vært i bursdag! Det var veldig koselig. Spiste god iskake og gele. Jeg spiste jo også sefølgelig godis. :) Ja og veldig snart skal jeg til pappa og lage middag. Eller jeg skal ikke lage alt da men. Jeg skal hjelpe han. Vi skal jo da spsie biff som jeg har sakt. Det er godt! Det blir en stille nyttårsaften som vanlig. Bare være hjemme og slappe av. Men det er helt greit det da. Håper dere får en FLOTT nyttårsaften med familien deres! <3


Det blir snart bedre bilder. Siden jeg skal kjøpe meg kamera. Og nå bruker jeg bare pcen min! ;)

-Ingrid <3

Skrevet 31.12.2011 kl.11:31. Ligger i kategorien Blogg

3


video:28587474786619914


Her er den! Jeg liker virkelig denne videoen. Jeg har filmet meste parten av videoen men Susanne som har redigert den har også filmet litt! Håper dere liker den og da sier jeg bare Enjoy..... <3

-Ingrid<3

Skrevet 31.12.2011 kl.00:25. Ligger i kategorien Blogg

0


 Hei hei!

Nå venter jeg på at videoen fra Årets danser skal laste seg opp men den har brukt evigheter så jeg lar den stå til i morgen tidlig. Vis jeg får postet det da ;) Kommer til å stå opp i 10 tiden. Over til videoen. Jeg liker virkelig den videoen den er veldig bra. Så det er vert å se på den! Jeg har filmet det meste av filmen men Susanne har også filmet litt. Og forsten det er Susanne som har redigert den. Og susanne har fått ny blogg. Den heter dancingme.blogg.no. Tror jeg. Men nå skal jeg legge meg. Natta folkens :) <3


Me gusta! :) <3

-Ingrid <3

Skrevet 30.12.2011 kl.20:31. Ligger i kategorien Blogg

0


Hei hei!

Nå sitter jeg å ser på film. Den går på TV Norge. Jeg vet hva den heter men ikke hvordan det skrives. Men den er veldig bra ihvert fall.

Ja i morgen skal jeg ikke gjøre så veldig mye. Skal i bursdag i 12 tiden. Så skal jeg til pappa på kvelden. Også skal vi spsie biff til middag. Gleder meg. hih. Også skal vi jo sefølgelig ut kl 00.00 å se på fyrverkeri. :) Også skal vi vel se på noe film eller noe sånt i løpet av kvelden. Jeg gleder meg jeg :)

Hva skal du på nyttårsaften? <3

-Ingrid <3

Skrevet 30.12.2011 kl.14:17. Ligger i kategorien Blogg

0


Halla!

Nå er jeg hos Susanne (freestyle13.blogg.no). Vi sitter å ser på noe freestyle greier. Vi laster egentlig ned noen filmer jeg hadde som hun ville ha. Vi skal egentlig bare kose oss og chille litt. Har ikke så veldig mye mer å si så bare slenger inn noen bilder av oss! :) <3


Sus en min! <3


Hahaha! <3

-Ingrid <3

Skrevet 30.12.2011 kl.10:24. Ligger i kategorien Blogg

0


Hei!

Nå sitter jeg barnevakt for Martin. Vi sitter jo å ser på NRK Super sefølgelig. Og Martin vil spille på IPaden. Ja jeg har jo egentlig ikke så mye å si. Jeg skal til Susanne i dag da. Det blir kos. Også i morgen skal jeg i bursdag til min kule fetter!haha. Også skal jeg til pappa på kvelden. Vi pleier ikke å gjøre så mye på nyttårsaften! Ser på TV og spiser god mat og koser oss. Men det går litt sakte på nyttårsaften! jaja Snakkes senere ;) <3


Martin <3 Måtte bare ta et gamelt bilde! haha :)

Hva gjør dere på nyttårsaften? :)

-Ingrid <3

Skrevet 30.12.2011 kl.00:03. Ligger i kategorien Blogg

0


Hei hei!

Nå skal jeg snart legge meg. Men ville bare si noe til dere. Ikke noe veldig mye men bar enoe å blogge om da vettu. Ja jeg var jo i Oslo i dag og titta på sminke. På Visage fant jeg jo bare en øyenskygge til 80 kr Og jeg hadde 400kr. Så det vil si at jeg har igjen 320 kr. Og jeg fant egenrlig ikke så veldig mye mer JEG ville ha. Så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det? Om jeg skal vente litt å se om det kommer noe litt mer interesant eller om jeg skal gjøre noe andet med det? Jeg vet ikke! :(

Vet du hva jeg kan gjøre? :)

-Ingrid <3

Skrevet 29.12.2011 kl.20:18. Ligger i kategorien Blogg

2


Hei!

Nå sitter jeg bare å chiller i senga med godis. Orker ikke legge inn vidoen på pc-en så blir bare bilder av det jeg kjøpte. Det er ikke vits å vise dere en hau med godis siden det er ikke noe morsomt å se på. Så da blir det bare av øyenskyggen og toppen jeg kjøpte. Jeg prøvde sminken i stad men tok ikke bilde før jeg tok av sminken igjen. haha. Men nå har jeg bestemt meg for å kjøpe et kamera fra Finn.no til 2000kr. Det er canon eos 1100d. Og jeg gleder meg sånn til å kjøpe det! :D


Den ser veldig mørk ut og den er jo forsovet det også. Men den er ikke så mørk på øye lokket! ;)


Fargen er black brown. Så det sier litt hvorfor den er så mørk! :)


Ben Nye! <3

Vet du om canon eos 1100d tar bra bilder? <3

-Ingrid <3


Skrevet 29.12.2011 kl.15:38. Ligger i kategorien Blogg

0


Hei hei!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Oslo. Og jeg bare hater Oslo! Det er så skumelt der. Men men. Jeg fikk ikke akkurat kjøpt så mye da. hehehe. Jeg kom til MAC og der fikk jeg prøve litt ting og tang også fikk jeg prøve et pudder. Men det var de jo sefølgelig utsolgt for. Så det ble ikke noe fra MAC i dag da. Men skal til Oslo etter nyttår og da hadde de fått inn masse. Sa i hver fall hun dama. Men det blir nok bare det pudderet da. Siden det kostet 295kr. Ja Så kom jeg til Visage. Og der fikk jeg bare kjøpt meg en øyenskygge som jeg skal bruke til dansinga. Men fikk kjøpt en ting da.


Meg og Susanne (freestyle13.blogg.no) på Årets danser! <3

Det kommer kanskje videoblogg i kveld av innkjøpene. Må bare si det. Det er mest godteri jeg har kjøpt. Og da viser jeg dere også øyenskyggen jeg kjøpte ;) <3

-Ingrid <3

Skrevet 29.12.2011 kl.11:41. Ligger i kategorien Blogg

0


Hei hei!

Nå har jeg akkurat kommet inn døra. Og jeg har hatt en flott tur. Bortsett fra at på tirsdag var det mye bølger ute. Så jeg lå på rommet hele kvelden å sov. haha :) Men i går var det veldig korselig. Men da vi var i Kiel kjøpte jeg meg bare en svart bluse. Men jeg kjøpte masse godteri. Jeg skal vise dere innkjøpet etterpå siden jeg skal til Oslo å kjøpe masse sminke så viser dere det samtidig. På onsdag kveld spsite vi middag bak i båten på den fine resturangen. Husker ikke hva den heter da men.

På kvelden,onsdag kveld. Skulle vi på show siden vi ikke fikk gjort det på tirsdag siden da var det så mye bølger og sånt. Så da dro vi på show på onsdag. Det første showet som vi skulle på startet kl 19.00. Men da var det helt stapp fult så da droppet vi det men vi gikk på det som startet kl 21.00. Og da fikk vi plasser men det var bare så vidt. Vi bare presset oss inn og løp og tok noen plasser. En flott tur med familien! <3


Jeg har ikke giddet å sminke meg i dag! :)

-Ingrid <3

Skrevet 27.12.2011 kl.10:58. Ligger i kategorien Blogg

6


Halla!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Josefine. Jeg overnattet hos henne. Det var veldig morsomt og korselig. Vi hadde One tree hill maraton. Men ble ikke ferdig med sesong en en gang. Vi kom ikke halv veis en gang så. Ja men jeg koste meg. Nå drar vi snart til Tyskland. Og jeg gleder meg så sykt. Det skal bli så deilig å komme seg bort fra folket og det kjedelige som er her hjemme! Så det betyr at det ikke blir så mye bloggin akkurat de neste dagene. Kommer hjem torsdag morgen. Så blir et innlegg når jeg kommer hjem da :) Håper det går bra?

-Ingrid <3

Skrevet 26.12.2011 kl.12:45. Ligger i kategorien Blogg

0


Hei!

Nå sitter jeg å ser på Knerten med lillesøster. Det er ikke så mye å gjøre i dag. Men finner nok på noe etter hvert. Skal i maddag til en i familien. Det blir koselig. Det er vel egentlig det som skjer i dag. Ja i morgen skal jeg jo til Tyskland. Gleder meg masse. Kommer til å kjøpe litt mer enn det jeg sa jeg skulle gjøre. Må kjøpe litt godteri og en EOS. Eller noe sånt. Men skal bare ha med 200 kr da så. Men vi får se hva jeg får kjøpt for det :)

-Ingrid <3

Skrevet 26.12.2011 kl.10:44. Ligger i kategorien Blogg

0


Hei!

Nå har jeg akkurat våknet og nå sitter jeg på romme mitt i pysjen min. Og nå kom Martin for å se på TV. Ja som dere ser på overskriften så aner jeg ikke hva jeg skal blogge om. Jeg vurderer å snakke litt om familien min og litt sånn. Men jeg vet ikke om det er så morsomt å lese om? Hvis dere har noen forslag så hadde det vært veldig snilt! <3


Meg og Martin akkurat nå! :) <3

Har du noen forslag til hva jeg kan blogge om? <3

-Ingrid <3

Skrevet 26.12.2011 kl.00:44. Ligger i kategorien Blogg

0


Hei hei!

Nå sitter jeg i sengen med pysj. Og sitter å hører på uværet ute! Jeg liker det ikke. For å si det rett ut så er jeg litt redd. Jeg er en sånn person som ikke liker uvær. Det er greit med litt vind og regn og lyn og torden men ikke sånn vind som det er her nå! Jeg håper at jeg sovner fort og ikke våkner av været. Også håper jeg at det rorer seg i løpet av natta.

Vet det har blitt litt lite blogging i dag men har vært opptatt i hele dag omtrent. Jeg kom hjem så seint fra bestemor og bestefar også nesten rett etter det ringte Josefine å ville finne på noe så da var jeg med henne fram til kl 21.15. Siden da skulle jeg dursje. Men blir mer blogging i morgen. Jeg LOVER! <3


Orker ikke vise bilde av meg akkurat nå. Så da blir det et annet bilde! :) <3

-Ingrid <3


Skrevet 25.12.2011 kl.17:22. Ligger i kategorien Blogg

2


Hei hei!

Nå har jeg akkurat kommet inn døra etter å ha vært hos bestemor og bestefar for å spist brønsj. Det var veldig god mat og jeg koste meg masse. Vi hadde Mariocart turnering og jeg kom da på 4 plass. Skulle gjerne komme høyre opp men jeg spilte mot tre gutter så da. Jeg har desverre ikke så mange bilder å dele med dere så da. Da blir det bare noen bilder jeg tar nå da :)


Verdens kuleste kjede jeg fikk av Aurora! Tusen takk <3


Og et utrolig fint armbånd jeg fikk av Josfine! Tusen takk <3

-Ingrid<3


Skrevet 24.12.2011 kl.22:25. Ligger i kategorien Blogg

3


Halla folkens!

Da har akkurat alle gjestene dratt hjem. Og vi driver å rydder. Eller mamma og Totto gjør det! haha. Jeg er veldig veldig glad for alle gavene jeg fikk. Tusen takk til alle jeg fikk gaver av! :) <3 Jeg fikk alt på ønskelista mi bortsett fra kamera. Men det kan være jeg kjøper det for egene penger om ikke så lenge. hihi. Orker ikke vi dere alle gavene jeg fikk men kan vise noen da! <3


Chanel lommebok! :) <3 Den er ikke ekte. ;)


Fikk masse penger! Pound og norske penger! <3


Gave kort på Make up Store, Visage, og MAC! Hvis du ser ikke den med stor R på men den andre svarte star det Esthetique. Men det er liksom med MAC! :) <3 Jeg tror vi drar neste uke til Oslo. Håper det ihver fall :)

Hva har du fått til jul? <3

-Ingrid <3


Skrevet 24.12.2011 kl.14:37. Ligger i kategorien Blogg

2


Hello! <3

Nå har jeg vært hos farmor og farfar og åpnet gavene derfra! Fikk masse fint! Fikk blandt annet gave kort på makeup store. Si er ikke hvor mye det var på men det var jo et gave kort! :) Jeg kom hjem for en liten stund siden men har ikke orket å blogge noe mer. Men blir nok ikke så veldig mye mer i løpet av kvelden. Også fikk jeg masse penger :D Veldig fonøyd! :) <3


Sånn ser jeg da ut på Julaften! :) <3


Det står Make up store på esken! :) Resten av gavene mine ligger inni eska! :) <3

Har dere fått noen gaver enda? Hva da?

-Ingrid <3

 

Skrevet 24.12.2011 kl.10:08. Ligger i kategorien Blogg

0


Hei hei!

Ja i dag er det julaften folkens! Fy fader jeg kan ikke tro det! :D Det er jul!! Ja jeg ble da vekt kl halv ni. Også gikk jeg ned. Og da hadde mamma fyrt i peisen og satt på¨julemusikk. Også fikk jeg og lillesøstra mi en rebus hvor vi skulle finne en premie. Da vi kom fram til premien var det godis og et blad. Jeg fikk da et TOPP blad og Elise fikk Wendy blad. Nå sitter jeg alene ned å ser på TV. haha. Ser på jule morgen. Om ikke så lenge skal jeg begynne å fikse meg siden jeg skal ned til farmor og farfar for å åpne gavene fra pappas familie og sånt :) Kommer sikkert til å komme et innlegg før jeg drar til F og F. Og etter jeg kommer fra F og F. Da sier jeg dere hva jeg fikk :)Nå er det jul folkens! <3

Hvordan feirer dere jula? <3

-Ingrid<3

Skrevet 23.12.2011 kl.23:16. Ligger i kategorien Blogg

8


Hello!

Nå skal jeg legge meg om ikke så veldig lenge! Men jeg farget jo håret for ikke så lenge siden. Jeg skulle jo farge det litt blondere. Men ble det det? NEI..... Nå er jeg jævlig sur. For det første jeg brukte over 100 kr på det og for det andre, så hadde jeg en blond stipe på siden. Og den er nå borte. Den har blitt brun!!!! :( Ja dere kan jo få se resultate.... :(


Neste gang skal jeg helt klart kjøpe en som ser veldig blond ut på pakken!! :)

Har du noen gang farget håret? :)

-Ingrid <3

Skrevet 23.12.2011 kl.17:00. Ligger i kategorien Blogg

2


Hei hei!

Nå har jeg akkurat spsit middag. Og vi spiste grøt! nam nam. Jeg elsker grøt. Men vi hadde mandel i grøten! Og gjett hvem som vant den? Ja det var selveste frøken Ingrid :) Så da fikk jeg jo en premie også og det var..........


Klarer du å se hva det er?? Det er sefølgelig.....


En sjokolade! :) <3 jippi! :)


Ja da! :) <3 Den skal jeg kose meg med i kveld når jeg farger håret og nå jeg ser på hjemme alene på tv2 zebra! <3

-Ingrid <3


 

Skrevet 23.12.2011 kl.13:41. Ligger i kategorien Blogg

2


Hello! :)

Ja folkens, i dag er det lille julaften. :) Jeg er såå glad. Men veldig slapp. Jeg holder på å vaske men er så sliten så jeg satte med ned på pc-en. Men jeg må jo bli ferdig i løpet av dagen så...... Jeg får besøk av Marte og Silje og Josefine etter på. Silje skal farge håret mitt og Marte og Josefine ville bare være der å se på. Jeg klikker vis håret mitt blir oransje!!! Men vi håper på det beste! Kommer bilde under av pakken! :) Jeg kan jo fortelle hva jeg skal gjøre i jula. Siden jeg skal ikke bare være hjemme.

1.juledag skal jeg og familien til bestemor og bestefar for å spise brønsj. Og 3. juledag skal vi til Tyskland. Vi tar Color Line båten til Kil (vet ikke hvordan det skrives!) Men det skal bli veldig deilig å komme seg litt bort for noen dager. Jeg kommer til å få meg noen ting. Men det betaler ikke jeg. Jeg kommer ikke til å kjøpe meg noen ting for egene penger siden jeg sparer til Enlands tur i Mars! Men kan jo legge ut bilde av det fordet! :)


ohh yes! <3 Jeg gleder meg veldig. Nå er det sykt lenge siden jeg har farget det sist! <3

Hva skal du gjøre i romjula? :)

-Ingrid <3

Skrevet 22.12.2011 kl.23:25. Ligger i kategorien Blogg

0


Halla!

Nå skal jeg snart legge meg. Men kommer sikkert til å sitte på youtube en stund. hehe. Ja folkens nå er det snart lillejulaften!!!!! :D Jeg gleder meg sånn. Det er så rart at det snart er julaften! Nå vet jeg hva jeg skal skrive om.Jeg kan jo vise dere hva jeg ønsker meg til jul! :)


Canon eos 550d! :)


Også ønsker jeg meg penger siden jeg skal til England i Mars! <3


Gavekort på MAC. <3


Gavekort på Makeup store! <3


Og gavekort på Visage! :) <3

Hva ønsker du deg til jul? <3

-Ingrid <3
Skrevet 22.12.2011 kl.20:43. Ligger i kategorien Blogg

0


Hei hei!

Akkurat nå bare sitter jeg på pc-en. Og ikke gjør en dritt. Og jeg vet ikke hva jeg skal blogg om! Men kan jo ikke stoppe fordet. Jeg har jo fortalt hva jeg har gjort i dag. Jeg var da på siggerud for å levere gaven til Susanne (freestyle13.blogg.no). Også dro jeg hjem igjen. Jeg kan desverre ikke vise dere hårfargen jeg kjøpte siden den er hos mamma. Ehh.... Men legger ut før og etter bilder i morgen! :D Men jeg kan vise dere natt t-shorta jeg kjøpte! :)


På Cubus. 99kr. Og jeg kjøpte den i XL siden jeg liker å sove i store klær ;)

-Ingrid <3

Skrevet 22.12.2011 kl.17:31. Ligger i kategorien Blogg

0


Ja hello ja! :)

I dag har jeg gjort noe i ett sett. Våknet kl 11.00. Ikke nøyaktig da men. Også spiste jeg frokost og alt det der. Og kl 12.15 dro jeg ned på torget også møtte jeg Aurora og Josefine. Også kjøpte jeg jo julegave til Josefine. Fikk kjøpt nesten alt jeg skulle kjøpe. Fikk ikke kjøpt sminkefjerner. Men det er ikke så viktig da man. Så var vi på torget en stund også fikk jeg lov å sitte på med Josefine hjem. Når jeg var hjemme pakket jeg inn gaven hennes, også dro jeg opp til Josefine og var der til to over halv fem ca. Og da dro jeg rett på butikken med pappa. Også kom jeg hjem nå for 15 min siden. Også skal jeg snart spise middag. Og etter middag skal jeg en tur til mamma for å hente det som ligger der også skal jeg til Siggerud for å levere gaven. Og etter det er det ikke noe mer som står på planene for i dag :) <3


Dere får bildene fra Årets danser i morgen! ;) <3

-Ingrid <3

Skrevet 22.12.2011 kl.12:13. Ligger i kategorien Blogg

0


Hei hei!

Nå skal jeg den på Kolbotn torg for å kjøpe julegave til Josefine. Også skal jeg kjøpe noe annet. Det er nattkjole/natttøy, sminkefjerner og hårfarge! Skal fargehåret i morgen. Eller Marte og Silje skal det. De gjorde det sist gang også. Da stripet jeg det. Men så skal hele håret farges. Skal farge det litt blondere! Gleder meg :) Sov til kl11.00 i dag! Det var vedlig delig. Men vi snakkes litt senere i dag. Etter jeg har vært nede på torget :) <3


Meg og Martin. Tatt for noen dager siden! ;)

-Ingrid <3

Skrevet 21.12.2011 kl.21:19. Ligger i kategorien Blogg

0


Hey!

Akkurat nå har jeg akkurat kommet hjem fra mamma. Der har jeg pakket inn gaven til pappa. Jeg bare elsker juletider assa! Ja over til det jeg egentlig skulle prate om! Denne uken er bare helt utrolig slitsom! :( Ok, på mandag var det ikke så mye. Ikke i går heller. Men fra i dag av. Jeg kom hjem fra skolen kl 11.05. Vi slutta kl 11.00 :) Også satt jeg på pc-en. Også vasket jeg masse. Og i morgen skal jeg på torget å kjøpe julegave til Josefine. Også skal jeg kjøpe hårfarge. Skal farge håret litt blondere :) Og når jeg kommer hjem skal jeg opp til Josefine med gaven hennes. Og da blir jeg sikkert der litt. Når jeg kommer hjem igjen skal jeg VASKE! :(

Og da skal jeg vaske ganske mye. Også på kvelden skal jeg til en venn på Siggerud for å levere en gave. Og etter det er det chill. Men på fredag er det jo lille julaften og da er det jo alltid litt hektiskt. Siden det er lille julaften. Hvem har det ikke hektiskt da liksom! Ja Så er det da JULAFTEN! <3 Så det blir ikke så mye blogging fram over. Det er så sykt mye som er i hue mitt nå. Det er så mye som skjer. Kan fortelle dere senere siden det er mer som skjer fram over!


Elsker dette bilde! :) <3 Tatt av meg på bursdagen til Martin.


Tatt av Marte (marteb3rg.blogg.no) i går eller i overigår! :) <3

-Ingrid<3

Skrevet 21.12.2011 kl.16:30. Ligger i kategorien Blogg

1


video:film fra 21

Ja da var det spørsmåls runden! Jeg tok det i dasg i stede for i morgen jeg. Jeg bare følte for det. Håper dere liker det og fikk svar på det dere lurte på! Hoppet over noen men bare de drøyeste og move on spørsmålene! ;) <3

-Ingrid <3

Skrevet 21.12.2011 kl.11:57. Ligger i kategorien Blogg

2


Hei!

Nå hadde jeg tenkt å prøve meg på å legge ut bildene fra i går. Og nå driver jeg å laster inn videoen jeg tok nettopp tok til dere! Det er spørsmåls runden. Så den kommer snere i kveld eller om ikke så lenge! Her er da bildene vi tok! :)


Silje min! <3


Marte min! <3


Meg og Silje (siljebaresilje.blogg.no)


Legg merke til øynene mine! haha jeg ler :)


Grimaser! <3


Veldig rene briller må jeg si! :)


I kiss better then I look! :) <3


Hale <3


Ohh yes! <3 Halen min! <3

Det var de bildene. Håper dere likte de? :)

-Ingrid<3 

Skrevet 20.12.2011 kl.21:51. Ligger i kategorien Blogg

0


Hei hei!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra mamma. Og jeg hadde besøk av Marte ( Marteb3rg.blogg.no) og Silje (siljebaresilje.blogg.no). Vi passet Martin (lillebror). V badet han også så vi på Biler 2. haha! Når vi skulle legge Martin ville han ikke sove så vi satte han foran TV. Også hadde vi fotoshoot. Det funker bra når lillebroren eller lillesøstra di er TV slave ;) Også kom mamma hjem fra jule mat handel. Og da tok de av seg Martin så gikk vi opp. Nå skal dere få se noen av bildene vi tok! :) Jeg syns vi var flinke til å ta bilder jeg! :) <3

Vet du hva. PC-en min klikka. Så dere får resten av bildene i morgen ;) <3 Og da kommer snart bildene fra Årets Danser! ;) <3

-Ingrid <3

Skrevet 20.12.2011 kl.18:16. Ligger i kategorien Blogg

0


Hei!

Nå skal jeg snart sitte barnevakt for Martin. Også akkurat nå kom Marte (Marteb3rg.blogg.no) og Silje (siljebaresilje.blogg.no). Og nå sitter jeg å laster inn bilder og videoer fra årets danser 2011. Så det kommer ut om ikke så lenge! Vi sitter å ser på barne TV. Og nå ser vi Biler 2 igjen.


Martin <3

-Ingrid <3

Skrevet 19.12.2011 kl.21:37. Ligger i kategorien Blogg

1


Hei!

Skal bare skrive et raskt innlegg. Her er noen blider fra helga. Det er tatt av en mamma i klubben :D <3 Jeg liker virkelig disse bildene :) <3


Elsker dette bilde. Det er profilbilde mitt på face. haha :)


Slow drakta mi :) <3


Sånn ser slow drakta mi ut! :) <3


Freestyle drakta mi :) <3 Den ELSKER jeg. Kunne ikke hatt en som var bedre :) <3

-Ingrid <3Skrevet 19.12.2011 kl.20:31. Ligger i kategorien Blogg

0


Hei!

Nå har jeg tenkt til å skrive et innlegg om diabetes.

Jeg fikk diabetes da jeg akkurat hadde fylt 3 år. Så jeg har da hatt diabetes i 10 år. Men jeg har ikke bare diabetes jeg har også noe som heter cøliaki. Det er at jeg ikke kan spise vanlig mel. Men over til diabtesen i gjen. Det er at kroppen protuserer noe som heter insulin. Og kroppen min har ikke det. Så jeg må ta en sprøyte i magen med insluin i. Og det må jeg ikke bare ta en gang om dagen det må jeg ta flere ganger om dagen. Og noe som er veldig viktig er at tar du for mye insulin blir du noe som heter lav. Og da blir jeg veldig tullete, og jeg kan begynne å le av veldig mye rart. Det skal jeg love deg ;) Men tar du for lite insulin blir du noe som heter høy. Da kan du blim veldig sulten, eller det blir ihverfall jeg. Og du får dålig ånde.

Det er ikke så vanskelig å vite at du er lav, siden ta skjelver du og du blir vedlig slapp og orker egentlig ingenting. Men jeg blir også veldig hyggelig og sier ofte ja til veldig mye. F.eks. hvis jeg er hjemme i storefri og jeg har med noen hjem så spør de meg om å får noe godt og da sier jeg ja uten å tenke over det. Men det er ikke så ofte det skjer da. Men ja, jeg vet ikke egentlig om det var noe mer jeg skulle si. Så er det noe dere lurer på så er det bare å spørre ;)


Ja i dag har jeg ikke på meg sminke siden jeg hadde på så mye sminke i helga! ;) <3

-Ingrid <3

Skrevet 19.12.2011 kl.17:08. Ligger i kategorien Blogg

0


Halla!

Nå har jeg besøk av Marte (marteb3rg.blogg.no) og Silje (siljebaresilje.blogg.no). Og vi ser på Biler 2 :D Den er lættis. Snakkes senere! :) <3


Meg og Marte <3


Ja riktig <3


Love you girlsa! <3

-Ingrid <3

Skrevet 19.12.2011 kl.14:27. Ligger i kategorien Blogg

3


Hei hei!

Nå har jeg nesten akkuart kommet hjem fra skolen og hatt spansk prøve. Og jeg syns det gikk veldig bra! Men det var ikke så veldig vanskelig akkurat da så ;)

Ja jeg var da akkuart å så hvor mange lesere jeg hadde til sammen og det hadde jeg alldri trodd. Jeg hadde faktisk 1047 lesere til sammen :) Og jeg har hatt bloggen i litt over en uke. Jeg er veldig fornøyd! Tusen takk alle sammen :) Og etter på, senere i kveld kommer det et innlegg om diabetes ;) Det jeg har. Og da har jeg tenkt til å fortelle hvordan det er å ha diabetes og hvordan man får det og litt slike ting. Ha en flott dag vidre da folkens :) <3


Meg og Susanne (freestyle13.blogg.no) :) <3 Måtte bare ta et litt gamelt bilde siden jeg er på mammas pc og hun har jo ikke så mange bilder av meg ;)

-Ingrid <3


 

Skrevet 19.12.2011 kl.08:08. Ligger i kategorien Blogg

0


Hei!

Tenkte jeg kunne ta resultatene fra helgen nå siden det er jo ikke så veldig mye spennede. Ja jeg kom til kvart finalen i singel(Freestyle) og gikk rett ut i slow(sikkelig sur, syns jeg dansa så bra!) Også danse jeg finale i slow dobbel! :) Jeg danser dobbel med Susanne (freestyle13.blogg.no). Og vi dansa spott og det ble filmet siden mamma er så utrolig flink til å huske sånt! Takk mamma. Så jeg kan legge den ut i løpet av uka! :) Ja da er det egentlig ikke så veldig mye mer å skrive. Det er bare tre dagen igjen av skolen :D Gleder meg masse til å ha 2 uker fri eller noe sånt :) Ja da skal jeg snart dra på skolen :( Men jaja :) Sån er det. Snakkes senere i dag :)


Savner sommern litt jeg! :(

-Ingrid <3

Skrevet 18.12.2011 kl.21:12. Ligger i kategorien Blogg

0


Hei!

Jeg ville bare si at jeg kommer bare til å legge bak meg det med de spørsmålene!! Dere ternger ikke klikke helt heller da! Og jeg er egentlig en sånn person som blir litt fort redd av å skrive om meg selv på nette! Og spesielt nå jeg ikke vet hvem det er som spør om det om alt sånt! ;) Men over til noe annet! ;)

Ja i dag gikk det faktisk ganske bra, bedre enn i går faktisk! :) Jeg skal ikke si hvordan det gikk. haha. Men dere får ikke bildene om en stund siden kameraet gikk tomt for strøm. Men jeg lover det kommer i løpet av uka ;) Ja har ikke egentlig så veldig mye mer å skrive om! ;) Snakkes i morgen. Nå må jeg øve på spansk prøve vi har i morgen. ;)

 

Skrevet 18.12.2011 kl.11:46. Ligger i kategorien Blogg

12


Hei folkens.

Nå skal jeg snart begynne å fikse meg til konken i dag også! :D <3 Gleder meg masse! <3

Men nå ville jeg bare fortelle om noen som har stilt meg noen spørsmål og det er ikke bare hvilken som helt spørsmål. Det er sykt pervo spørsmål. Når den personen som leser dette så vet han/hun at det er den som har skrevet det vet den at det er ikke så lurt å skive det. Fodi det meste kommer opp på bloggen (at jeg skiver det til andre). Da jeg leste det ble jeg faktis litt REDD! :( Og bare så du vet det person jeg kommer ikke til å svare på de værste spørsmålene. Da kan du tenke litt selv hva som er riktig og hva som er galt! ;)


Bare så dere vet det! Det står foresten hva personen har skrevet på spørsmålsrunden! ;) ( Innlegget) ;)

-Ingrid <3

Skrevet 17.12.2011 kl.22:59. Ligger i kategorien Blogg

1Hei hei! <3

Nå skal jeg legge meg sånn at jeg er utvilt til dagen i morgen. Også kommer det kanskje noen bilder i morgen eller på mandag sammen med resultatene! ;) Det blir kanskje litt mer blogging i morgen men jeg vet ikke så kan ikke love noe ;) Ja alle sammen i dag er det en UKE til JULAFTEN! :D :D <3 Jeg gleder meg sååå sykt! Til å åpne gaver og spsie god mat og være med familien min. :) Kos dere masse vidre av kvelden da ;) <3


Et bilde av meg fra bursdagen min i år! ;) <3

-Ingrid <3

 

Skrevet 17.12.2011 kl.19:41. Ligger i kategorien Blogg

0


Hey hey folkens! :)

I dag har det vært årets danser! Det var en veldig bra konk. Jeg skal ikke si hvordan det gikk i dag fordi det får dere vite på mandag! ;) Det har desverre ikke blitt så mye blogging i dag siden jeg dro tidlig til hallen og kom hjem litt etter 5 ca. Jeg er helt utrolig sliten! :( Jeg har vondt i hode og er trøtt og alt er litt dritt akkuart nå! :( Jeg fikk ikke tatt så mange bilder av meg og sminken min og alt det andre så nå har jeg bare håret igjen. Så kan jo vise dere det ;)


Håret mitt! :) <3


Har på falske negler. Jeg bare ELSKER disse neglene. De er kjemåe fine og veldig lette å får på. Kan få kjøpt på Cubus for 99 kr! ;) Det kommer mer bilder i morgen tror jeg! ;)

-Ingrid <3

Skrevet 16.12.2011 kl.19:13. Ligger i kategorien Blogg

2


Hei hei!

Jeg beklager nok en gang for lite blogging i dag! :( Men har vært med Marte (awsomewords.blogg.no) og Silje (siljebaresilje.blogg.no). Vi lagde en sminke video til bloggen men jeg vet ikke helt om det blir noe av! ;) <3 haha

Ja, vi er da litt sene med jule tre og sånt. men vi pynter litt til 1. desember. Men jule treet kommer opp ca rundt lille julaften! Hvis ikke jeg husker feil. Så da pynter vi juletreet på lille julaften også spiser vi grøt på lille julaften også bare koser vi oss egentlig! Så på julaften blir vi vekket av sølvguttene (dere syns det er teit sikkert, men det er veldig koselig!) Så går vi ned da også får vi en rebus hvor vi skal finne noe og når vi finner det så er det et blad. Jeg får TOPP, Elise(lillesøs. får ett eller annet barne blad og storebror får Bondus! Også får vi litt godteri. nam nam :) <3  Når klokka er 12.00 drar jeg og broren min til farmor og farfar får opne gaven fra pappas familie, også er vi der til ca 14.00 kanskje?. Vi opner ikke bare pakker. Men spiser litt kaker og snakker litt! ;) Så ca kl 18.00 får vi gjester hjemme hos mamma. Og vi spsier og koser oss og opner gaver. Det er ikke egentlig så veldig mye mer vi gjør.


God jul ja! :) <3


Jule treet! :) <3


GAVER! <3

Jeg orker ikke legge ut bilde av meg selv siden jeg ikke har på meg sminke! ;) <3

-Ingrid <3


 

Skrevet 15.12.2011 kl.22:27. Ligger i kategorien Blogg

0


Hei hei folkens!

Jeg er VELDIG lei meg for at jeg ikke har blogget i hele dag! Jeg fikk ikke tid i dag tidlig før skolen. Da jeg kom hjem fra skolen satt jeg på dataen også spiste jeg litt så var jeg med en venn til jeg skulle spise og rett etter jeg spiste dro jeg på trening til kl 20.00. Da jeg kom hjem øvde jeg til halvdagsprøve i matte :( Så skulle jeg gå på pc-en å blogge men så klikka pc-en HELT! :( Så da har jeg ikke fått blogget før nå! :( <3

10 ting om meg! Let's start! <3

5 negative! :)

Jeg er veldig rar!

Jeg er veldig blond! <3

Jeg er glemsk.

Jeg er klumsete! <3

Jeg er rotete (men hvilken jente er ikke det?)

 

5 positive! <3

Jeg er flink til å danse! <3

Jeg er hyggelig/snill :)

Morsom humor! <3 haha :)

Jeg har mange gode venner! <3

Jeg har en familie som er der for meg! <3


Vi snakkes senere <3

-Ingrid <3

Skrevet 14.12.2011 kl.21:42. Ligger i kategorien Blogg

0


Hei hei!

Lager en ny må¨ndens danser siden det ble så mye styr med den andre jeg lagde! ;)

Ja det er da forsatt Mille jeg skriver om! :)

Mille er Norges mester i slow også vant hun discokid nå i desember! :) Jeg valgte å skrive om Mille fordi hun er en helt sykt flink danser! :) <3


Mille i freestyle drakta si! <3 Digger den! <3


Mille i slow drakta si! <3 Digger den også! :) <3

Navn: Mille Klovning <3

Alder: 13

Klubb: Enjoy

Sponset: Ja av Stoned! <3

Håper det ble bedre nå?!

-Ingrid <3

Skrevet 14.12.2011 kl.20:26. Ligger i kategorien Blogg

0


Hei!

Nå har jeg vært på nisse fest hos beste klubben Follo Freestyle! :) <3 Og vi hadde det kjempe koselig. Vi spiste grøt og drakk saft. Så kom hjelpern til julenissen på en måte og skulle dele ut gaver til oss! :) Jeg fikk noe sånn hjerte greier man syr selv! Vi har akkurat sånn bare med nisser. I love Follo Freestyle! Takk for en fantastisk kveld alle i Follo!


God Jul alle sammen! ;) <3

-Ingrid <3

Skrevet 14.12.2011 kl.08:09. Ligger i kategorien Blogg

2


Hei!

God morgen alle sammen :D Håper alle har sovet godt? Det har i hvertfall jeg :) Ja i dag kommer måndens danser! Og jeg skal på nissefest til verdens beste klubb Follo Freestyle! :D <3 Gleder meg masse! <3 Jeg skal ikke så veldig mye mer i dag. Håper alle dere får en flott dag i dag! :D <3 Blogges senere i dag! :)


Jeg er ikke helt normal, sitter med caps inne! haha :) <3 Ha en fin dag da dere <3

-Ingrid <3

Skrevet 13.12.2011 kl.21:14. Ligger i kategorien Blogg

0


Halla! :)

Nå har jeg akkurat dursja og før det var jeg på lagerutsalg på godteri! :) <3 Det var ikke så mye der men var greit med godteri. Jeg vil ikke så hvor mye det kostet til sammen men det var under 300kr. Her kommer bilder av det vi kjøpte :)


Pølse og noe sånn slange greie! :)


nisser in my <3


skum nisser! <3


det er lav maten min på skolen! Jeg har diabetes! ;) <3


BUGG! Verdens beste tyggis! ;) <3


Tyrkis pepper og Electroshocks! (Gleder meg til å prøve den! ;) <3


Det er noe sånn halspastil eller noe sånt! ;) <3

Det var det jeg kjøpte og håper det var et greit innlegg så snakkes vi i morgen da kommer måndens danser! :) <3

-Ingrid <3


Skrevet 13.12.2011 kl.16:42. Ligger i kategorien Blogg

3


Hey hey folkens! <3

Nå skal jeg fortelle litt om hva freestyle discojazz er. Jeg er lei meg for lite bloggen i dag men skal skjerpe meg nå! ;)

Freestyle er en dans som går fort. Du har et program som du kan lage selv eller trenerne kan lage til deg. Du kan ha privattimer hvor trenerne fukuserer på deg og ser på kun deg! Det finnes fem nivåer: rekrutering, litt øvet, mester, champ og elite. Jeg er mester og jeg har danset i 8 år. Begynte når jeg var 5 år. Og jeg begynte å konkurrere når jeg var 9 år. Du trenger heller ikke bare å danse freestyle det finnes flere forskjellige ting du kan danse og det er freestyle, slow, dobbel, slow dobbel og noen fler! :) <3 Jeg ELSKER å danse, har nesten alltid gjort det og kommer alltid til å gjøre det! <3


Her er Mille Klovning! :) <3 Digger drakten hennes! <3


Pernille Brenni Brovold! <3

Skulle legge til videoer men det klarte jeg ikke! :( Kan komme et egnt innlegg om det! :) <3

Vet dere hvordan man laster opp videoer og får det i ett innlegg? :) <3

-Ingrid <3

 

Skrevet 12.12.2011 kl.21:03. Ligger i kategorien Blogg

0


Hei :)

Nå har jeg ingenting å gjør. Jeg har vært å vaska hos mamma men jeg orket ikke mer så da dro jeg hjem til pappa (har skilte foreldre!) Så nå sitter jeg å gjør ingenting! :) Kanskje jeg kan se på en liten film! :) haha det kan jeg gjøre :D Jepp. vi snakkes vel i morgen og da skal jeg skrive om freestyle og hva det er og slikt! ;) <3


ja ja det er ikke så lenge igjen av dagen! ;) <3

-Ingrid <3

Skrevet 12.12.2011 kl.17:09. Ligger i kategorien Blogg

11


 Hei hei folkens! :)

Nå hadde jeg tengt til å ha en spørsmåls runde! ;) Så det er bare å spørre i vei. Jeg er ikke redd for å svare på hva som helst! Så bare spør om hva som helst. Hva dere vil :) Og kommer det inn mange kommentarer lager jeg en video av alle spørsmålene! :D Jeg liker å lage videoer såå bare spør i vei folkens! ;) <3 Blogges senere! :) <3

-Ingrid <3

Skrevet 12.12.2011 kl.13:41. Ligger i kategorien Blogg

5


video:film fra 12
Da var det en på skolen min som sa jeg skulle lage videoblogg og da gjør jeg det vettu! Denne videoen er til ære for Marte(awsomewords.blogg.no) Håper dere liker videoen? :) <3 Enjoy <3
-Ingrid <3

 

Skrevet 12.12.2011 kl.08:19. Ligger i kategorien Blogg

2


Hey alle sammen! :D

Ja da var det mandag igjen da og skole. Skole er sååå gøy såå! NOT........ I dag på skolen skal det være en litt anden dag. Vi skal pynte restibylen(hovedgangen) ;) Og pluss at vi starter kl 09.00. Og det fikk ikke jeg med meg på jeg stod opp til vanlig tid og var sikkelig klar til å gå på skolen helt til en venn i klassen sender meg meldig på chatten at vi starter kl 09.00! Jaja, da fikk jeg blogga litt da ;) :D <3 Men da snakkes vi vel sikkert senere i dag! ;) <3


ja her er da min nye drømme venn! :D ATLE! :D <3 han er kul! :D Det her var forje søndag på kolbbotn torg ;) <3

-Ingrid <3

Skrevet 11.12.2011 kl.19:25. Ligger i kategorien Blogg

2


Hei hei! :D

Sorry alle sammen for lite blogging i dag! Men jeg har vært me Josefine i nesten hele dag og har kost oss masse! Vi har sett på to filmer og spist godis og kjeks+ drikket sjokolade melk. nam nam :D Og de bildenene jeg lofte, de ble det ikke så mye av ;) hihi ups........ :( Men nå bare slapper jeg av og ikke gjør en dritt! ;) Men vi snakkes i morgen! :D <3


Meg fra før bursdagen i går! :D <3 Det var kjempe koselig og vi lo masse! :D <3 hahah <3

-Ingrid <3

Skrevet 11.12.2011 kl.11:09. Ligger i kategorien Blogg

4


Nå hadde jeg tenkt til å herme litt etter en venn av meg som har blogg og som har gjort akkurat det jeg gjør nå.

12. desember: Skirve om skolen/en bestevenn?

13. desember: Freestyle discojazz <3

14. desember: Måndens danser <3

15.desember:  10 ting om meg selv (5 poitive og 5 negative)

16 desember: Om jula hjemme hos meg! <3

17. desember: Sminke, hår og drakt til Årets danser! <3

18. desember: Sminke, hår og drakt til Årets danser! <3

19. desember: Resultater fra Årets danser <3

20. desember: Snart jul!! <3

21. desember.SISTE SKOLE DAG! <333 ;D

22. desember.Chil dag :D

23. desember: Lille juleaften! :D <3

24. desember: JULEAFTEN :D <3

25. desember: ?????

26. desember: ????

27. desember: ????

28. desember: ????

29. desember:????

30.desember. Planer til nyttårsaften! <3

31. desember: Nyttårsaften! :D <3

Håper dere blir fornøyde ellers bare skriv i kommentar feltet! ;) <3 Blogges senere! <3

-Ingrid <3

 

 

 

Skrevet 10.12.2011 kl.17:36. Ligger i kategorien Blogg

0


Hei!

Ja da drar jeg i bursdag til beste Aurora! Og gjett om det skal bli party! :D <3 Gleder meg masse. Det blir såå kos..... Da blogges vi vel sikkert i morgen så kommer sikkert bildene da! ;)

Får ikke opp bilde! :(

-Ingrid <3

Skrevet 10.12.2011 kl.16:27. Ligger i kategorien Blogg

0


Halla folkens! :)

Idag ble en litt anden dag enn det jeg trodde. Kl 12 ca, dro vi til torget og var det og spiste lønsj og bare titta litt. så dro vi hjem en tur bare for å sette av Martin(lillebror) og Totto (stefar). Også dro jeg og mamma og lillesøster Elise til ski storsenter for å kjøpe julegave til storebrorn min. Også ble til at vi kjøpte litt mer sefølgelig. Vi var blant annet på søstrene grene. Jeg bare digger deg butikken! :D Og der kjøpte vi en ekstra bursdag gave til vennina mi og noen små esker til julegaver fra meg til venner. Og nå kom jeg akkurat hjem og nå skal jeg fikse meg litt og gjøre litt greier før bursdagen. Så snakkes vi om ikke så lenge. Kommer til å skrive et raskt innlegg før bursdagen! ;)


Blogges senere! <3

-Ingrid <3

Skrevet 10.12.2011 kl.09:49. Ligger i kategorien Blogg

3


Hey hey!

Nå har jeg akkurat våknet og jeg ligger i sengen og slapper av! :) I dag skal jeg ikke akkurat såå veldig mye. Jeg skal sikkert ned på torget eller noe sånt. Også kl 1800 skal jeg i bursdag til beste Aurora! :D Jeg gleder med skikkelig. Det blir koselig vettu. Så kanskje det kommer noen bilder hvis jeg husker å ta med kameraet mitt. Da kom jeg på at da må jeg huske å lade det først! haha. Men da blogges vi senere i dag! :D <3

-Ingrid <3

Skrevet 09.12.2011 kl.16:50. Ligger i kategorien Blogg

4


Hei hei! :)

Nå skal jeg snart spise middag! Og vi skal ha peppes pizza! Nam nam...... Nå er det evigheter siden vi har hatt peppes pizza! :D Jeg ble veldig glad! Hadde ikke egentlig så mye å si. men følte jeg bare måtte blogge litt ;) Så blogges vi i morgen. Håper alle får en flott fredags kveld videre. Kos dere alle sammen! :D <3


nam nam gleder meg! <3

-Ingrid <3

 

Skrevet 09.12.2011 kl.14:47. Ligger i kategorien Blogg

4


Hei og velkommen til min nye blogg!

Dette er mitt første innleg på min nye blogg og jeg skal skive litt hver dag om hva jeg gjør. Jeg kommer sikkert til å ha litt spøsmåls runder og noen videoer hvis det er noen som har lyst til det! Så håper jeg dere liker bloggen! :) Akkurat nå er jeg syk og bare sitter å chiller og ser på TV. haha ser på phinies og ferb på disney channel! :)


Her er meg på bursdagen til lillebroren min! :)

-Ingrid! :D

 

Skrevet 09.12.2011 kl.14:32. Ligger i kategorien Blogg

0


Dette er den første posten på min nye blogg ;)Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.
Siste innleggBloggdesign

hits