Skrevet 29.mar.2012 kl.15:35. Ligger i kategorien Blogg

1


Hei!

Kom hjem for ikke så lenge siden fra skolen. Vi hadde matte prøve i siste time. Og det gikk faktisk veldig bra. Syns jeg da. hehe. Nå skal jeg bare spise litt så skal jeg gjøre ferdig en RLE greie vi skal levere i morgen. Er snart fredig da så kommer ikke til å ta så lang tid.

Men så etter det skal jeg få prøve å sove litt. Så skal jeg ha komferanse time 17.30-18.00. Rett etter det skal jeg på trening til halv ni. Når jeg kommer hjem skal jeg øve litt på naturfag prøve vi har i morgen. Så skal jeg dursje og legge meg. I dag på skolen var det en prøve og en innlevering. I morgen er det en prøve og en framføring for hele skolen i musikken. Sangen vi skal spille heter I like it like that. Den er ganske bra. Men begynner å bli litt lei deg siden vi har hørt den så mange ganger nå. Men det går nok bra! :)


Martin <3

Har da fått nytt famera! Endelig! Det er helt sykt bra. Tar veldig bra bilder <3 I love it <3

Har dere noen/har hatt prøver denne uka?

Snakkes! <3

Én kommentar

Kjempe fin blogg søta! Ja jeg hadde prøve i dag og skal ha naturfagprøve i morgen! :(

Skrevet 29.mar.2012 kl.17:12Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.
Siste innleggBloggdesign

hits